Handige diensten die het leven makkelijker maken

Naast de pakketten Thuis, Uit & thuis en Alles goed thuis zijn er diverse aanvullende diensten die het leven makkelijker, veiliger
en comfortabeler maken.

Slimme medicijndoos (op aanvraag)

Een geheugensteuntje voor tijdige medicijninname. De medicijnen­doos geeft indien nodig een signaal en presenteert de juiste medicijnen. Het signaal blijft afgaan, totdat de medicijnen uit de doos zijn gehaald. Als dit niet gebeurt binnen de vooraf ingestelde periode, verstuurt de doos een alarm naar de mantelzorgers of 24-uurs centrale.

Bestel »

Slimme toegang tot de woning (op aanvraag)

Deze dienst is bedoeld om zorgverleners snel en veilig geautoriseerde toegang tot de woning te kunnen verschaffen, zonder sleutelkluizen of sleutelbeheer. Deze dienst voldoet aan alle wetgeving op het gebied van privacy en veiligheid. Het pakket bestaat uit een slim cilinderslot en vijf standaard sleutels. Na een alarmmelding verschaft de 24-uurs centrale op afstand toegang tot de woning.

Bestel »

Dwalen vookomen

Een slimme mobiele alarmeringsfunctie gratis extra te verkrijgen in Uit & thuis pakket, waarbij mantelzorgers automatisch een melding krijgen, als de thuiswonende de woning verlaat of buiten een bepaald gebied treedt. Deze oplossing is een uitbreiding op pakket Uit & thuis.

Bestel »

Temperatuur- en CO-detectie

Deze melders zijn een aanvulling op de pakketten Thuis en Alles goed thuis, gericht op het voorkomen van brand in de woning. De rookmelder is ook los verkrijgbaar. De melders geven een geluidsignaal, zodra de temperatuur boven de 57 graden stijgt en/of koolmonoxide gemeten wordt. Ook versturen ze dan een alarmmelding naar de mantelzorgers via de app op de smartphone

Bestel »

Slimme rookmelder voor extra veiligheid

Een slimme rookmelder is te verkrijgen als aanvulling op het veilig thuis pakket, waarbij mantelzorgers automatisch een melding krijgen als de sensor rook bespeurd in de woning. Ook in de woning klinkt een signaal om aan te geven dat er iets aan e hand is. Om een woning goed te beveiligen kan het nodig zijn om meerdere slimme rookmelders te plaatsen.

Bestel »

Veilig beeldbellen (1 client en 3 mantelzorgers)

Met Veilig beeldbellen onderhoudt een thuiswonende makkelijk contact met bekenden. Anders dan bij Skype of Facetime is de communicatie volledig gegarandeerd en veilig. Communicatie verloopt via een speciaal ontwikkelde pc of via een eigen tablet (Windows, Android en iOS). Er zijn standaard extra functies, zoals agenda, weer, datum en tijd. Veilig beeldbellen is uit te breiden met een optioneel los beeldbelscherm.

Bestel »

Beeldbelscherm (optioneel)

Veilig beeldbellen en de bijbehorende standaard extra functies, zoals agenda, weer, datum en tijd kunnen gebruikt worden op een PC, Laptop of tablet. Beschikt u niet over eigen apparatuur of wilt u een speciaal voor deze functies ontwikkeld apparaat dat altijd gereed is voor gebruik dan kunt een beeldbelscherm huren als aanvullende optie. Het beeldbelscherm wordt speciaal voor u ingesteld zodat u altijd met één druk op de knop veilig en vertrouwd kunt beeldbellen met bekenden.

Bestel »

Zorgcentrale4u Standaard (Thuis, Uit & Thuis)

Als uitbreiding van een pakket kan een koppeling worden gemaakt met de 24-uurs centrale Zorgcentrale4u. Als geen van de mantelzorgers een alarmmelding beantwoordt, ontvangt de centrale de melding en doet wat nodig is. Let op: professionele zorgopvolging maakt geen onderdeel uit van het abonnement en wordt achteraf op basis van daadwerkelijke inzet in rekening gebracht.

Bestel »

Zorgcentrale4u Medicatie begeleiding

Zorgcentrale4u kan u een geheugensteuntje geven voor tijdige medicijninname. Op de tijdstippen dat u uw medicatie dient in te nemen zal een medewerker van de Zorgcentale4U via uw VieConnector (bij het Veilig Thuis pakket) of via uw beeldbelscherm als u voor veilig beeldbellen gekozen hebt contact met u opnemen om u te herinneren aan het feit dat u uw medicatie moet innemen.

Bestel »

Zorgcentrale4u Camera thuis

Met Camera Thuis wordt er op een centrale locatie in de woning een camera geplaatst. Hiermee kan de mantelzorger na een alarmmelding op afstand meekijken met de gebruiker. Ook kan af en toe gekeken worden of alles in orde is in de woning. Als de camera niet in gebruik is, staat deze automatisch in de privacy-stand.

Bestel »

Zorgcentrale4u Dwalen voorkomen

Een slimme mobiele alarmeringsfunctie gratis extra te verkrijgen in Uit & thuis pakket, waarbij mantelzorgers automatisch een melding krijgen, als de thuiswonende de woning verlaat of buiten een bepaald gebied treedt. Deze oplossing is een uitbreiding op pakket Uit & thuis.

Bestel »