Pakket Thuis bestaat uit een draagbare alarmknop en een handige connector om een spraakverbinding tot stand te brengen. Met één druk op de knop slaat de thuiswonende alarm. De melding wordt via een vaste volgorde verzonden naar de mantelzorgers. Zodra een mantelzorger het alarm accepteert via de app op de smartphone, is er een audioverbinding met de gebruiker. Er kunnen maximaal tien mantelzorgers achtereenvolgend worden opgeroepen, totdat iemand de melding accepteert.

Thuis
  • Draagbare alarmknop
  • Connector met alarmknop
  • Welzijnsfunctie
  • 3 Mantelzorgerlicenties
  • Online beheertool
Eerste 3 maanden
€ 9,95
Daarna maandelijks
€ 19,95

Welzijnsfunctie

Onderdeel van het pakket Thuis is de Welzijnsfunctie. Hiermee geeft
de thuiswonende binnen een afgesproken tijdvenster dagelijks aan
dat alles in orde is, door op een knop op de connector te drukken.
Om hem of haar hieraan te herinneren, knippert er een lampje en volgt er een geluidsignaal. Drukt de gebruiker niet tijdig op de welzijnsknop, dan ontvangen de mantelzorgers een alarmmelding.

Alles wat nodig is

Onze pakketten betaalt u op basis van een maandelijks abonnement. Na zes maanden is het abonnement opzegbaar. Pakket Thuis geeft ook toegang tot een online beheertool en bevat drie mantelzorger­licenties.

Aanvullende diensten

Pakket Thuis is uit te breiden met Camera thuis en een koppeling met de 24uurs zorgcentrale4u. Verder zijn er diverse handige aanvullende diensten beschikbaar, die het leven makkelijker, veiliger en comfortabeler maken.