Pakket Veilig thuis maakt het mogelijk om de veiligheid in huis te verhogen. Het doel is om calamiteiten tijdig te kunnen signaleren en in te grijpen. Bijvoorbeeld als rook in de woning wordt waargenomen, bij een verhoogd concentratie koolmonoxide of bij het drukken op de draadloze alarmknop. Het pakket bevat onder andere een draadloze rookmelder en een draadloze CO-sensor, die op strategische locaties in de woning worden geplaatst.

Veilig Thuis
  • Draadloze CO-melder
  • Draadloze rookmelder
  • Connector
  • Draagbare alarmknop
  • Welzijnsfunctie
  • 3 Mantelzorgerlicenties
Eerste 3 maanden
€ 16,95
Daarna maandelijks
€ 26,95

Snelle veilige signalering

De sensoren staan draadloos in verbinding met een meegeleverde connector, die via een veilige verbinding aan het systeem gekoppeld is. Zo ontstaat een betrouwbaar alarmsysteem dat 24 uur per dag werkt.  Als er een calamiteit gesignaleerd wordt klinkt er een alarmsignaal in de woning en wordt dit snel via de app op de smartphone van familie of mantelzorger doorgegeven. Een veilig gevoel voor allebei.

Alles wat nodig is

Onze pakketten betaalt u op basis van een maandelijks abonnement. Na zes maanden is het abonnement opzegbaar. Pakket Veilig Thuis geeft ook toegang tot een online beheertool en bevat drie mantelzorgerlicenties.

Aanvullende diensten

Pakket Veilig Thuis is uit te breiden met meer sensoren zoals bewegingsmelders, raamcontacten, inbraakalarmering  en een koppeling met de 24uurs alarmcentrale. Verder zijn er diverse handige aanvullende diensten beschikbaar, die het leven makkelijker, veiliger en comfortabeler maken.